Over ons

Het PreventUs platform voor een gezondere samenleving

PreventUs is het platform voor efficiënte processen in de preventieve gezondheidszorg. Het platform biedt ondersteuning bij het voorkomen van ziekte en het opsporen van burgers die zorg nodig hebben. Voor het hele leven: van < 0 tot 100+ jaar. Dat doen we samen met publieke zorgorganisaties en kennispartners in het domein van de publieke gezondheidszorg. Vanuit de filosofie dat samenwerken en kennis delen cruciaal zijn om te blijven innoveren en hoogwaarde preventieve zorg te leveren.  
 

Onze expertise zetten we in bij het ontwikkelen en implementeren van slimme, hoogwaardige IT-oplossingen. Oplossingen waarmee onze partners vervolgens vanuit een grote populatie komen tot gerichte en persoonlijke preventie voor het individu. We ondersteunen met deze oplossingen de vaak complexe planning en logistiek in dit proces, geven organisaties tegelijkertijd waardevolle inzichten en burgers de mogelijkheid meer regie te voeren. Zo zorgen we samen voor een gezondere samenleving en houden we de zorg toegankelijk.

Efficiënte processen in de preventieve gezondheidszorg

Met behulp van onze softwaretechnologie ondersteunen we de processen in de preventieve zorg; van afspraak maken tot inzage in dossiers. We dragen bij aan het efficiënter werken door deze processen te automatiseren.

Proces ondersteuning

Automatisering

Sturen op basis van data

Over Topicus

Topicus ondersteunt de gezondheidszorg in Nederland met innovatieve software platformen waarin de mens centraal staat. Wij doen dit door mensen, data en systemen op een slimme manier met elkaar te verbinden. Topicus staat bekend om kennis van zorgprocessen en de samenwerking die wij zoeken met innoverende professionals in de sector. Hierdoor is de software zinvol, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.  Als we ergens vanuit de inhoud en techniek in geloven, dan gaan we ervoor. Zo proberen wij impact te maken voor de zorg in Nederland.  

Lees verder

Vacatures

Wil je jouw steentje bijdragen aan de preventieve zorg? Kom bij ons werken. We zijn altijd op zoek naar nieuwe collegas.

Bekijk de vacatures